9. elokuuta 2018

Auringonkukkia ♥

Tänään uuvahdin ihan täysin töissä. En tiedä oliko se helteestä vai muusta olosta, mutta puolenpäivän maissa tuntui kuin ei olisi jaksanut kättä nostaa. Helteet palasivat kahdeksi päiväksi ja tänään oli taas tutusti lämpötila lähellä +30.
      Keho ehti jo vähän tottua viileämpää, joten kai tämä helle taas vähän teki olon väsyneeksi ja "utuiseksi". Onneksi uni on maistunut mahtavasti ♥ Ja onneksi yöt alkavat olla jos ei kylmiä niin jo viileitä.
        Pimeyskin tulee yllättävän äkkiä. Äsken kävin kastelemassa kasvimaata niin ennen kuin ehdin takaisin oli jo pimeää. Syksy saapuu. Kunhan nyt saisi vuorokauteen muutaman tunnin lisää, niin saisi keskittyä syksyn tunnelmointiin oikein kunnolla ♥
Eilen ajoin nurmikon, vaikka paikka paikoin olikin aika kuivunutta, kellertävää ja kahisevaa koko nurmi. Onpa nyt ainakin yhtä pitkää joka paikassa, vaikka palanut onkin! Kukkapenkit alkavat olla vähän säälittävän näköisiä, kun ei ole ketään enää kukkimassa.
     Mietin jo, että pitäisiköhän niille tehdä jo syyskunnostus eli leikata ne jo alas ja tehdä penkit siisteiksi. Ihmeen aikaisin kaikki kukkivat ja se syksykukoistus jäi kovin lyhyeksi... Onneksi kasvimaalla kukat ovat parhaimmillaan. Erityisesti auringonkukat ovat nyt parhaimmillaan ja kauniissa kukassa ♥
       Tykkään ♥
Kuumasta kelistä huolimatta kävin tänään juoksemassa iltasella. Olin ottanut pienet unet ennen juoksua, kun olo oli niin vetämätön. Ajattelin jo, että jätän juoksun väliin, mutta hyvä kun menin, sillä kuumuudesta ja väsähtämisestä huolimatta, oli mukava käydä vähän kinttuja liikuttelemassa. Teki hyvää henkisesti, vaikka fyysisesti olikin vähän väsähdys-juoksu.
        Äiti on kerännyt viinimarjoja tämän viikon ja ihan hyvin marjaa tulee vedenpuutteesta huolimatta. Se mikä tänä vuonna on pilannut keräysnautintoa ovat ampiaiset, jotka pörräävät marjojen ympärillä ja imeskelevät niistä mehut! Yksi jopa jo pistikin kun äiti sattui samoihin marjoihin koskemaan!
        Ampiaiset ovat olleet kyllä vähän kaheleita työmaallakin. Pyörivät vesipisteiden ympärillä ja kastelukannujen kanssa sai olla tarkkana ettei nappaa kiinni väärästä kohdasta. Ihmeellistä touhua!
Pienet samettikukat pullistelevat taas saunakivikossa komeana reunuksena. Vähän jäi perennat pieniksi vielä tänä vuonna...
Toivottavasti huomenna työpäivä menisi nopeasti ja pääsisi kotiin nauttimaan syyskesän viimeisestä hellepäivästä ♥ Kaipaan todella nyt tätä viikonloppua, unta, rentoa olemista ja ihan vaan olemista ♥
     Nyt väsyttää ja sänky vetää puoleensa.
     Hyvää yötä ♥
JUOKSUPÄIVÄKIRJA
492. juoksupäivä (181 vko)

- 3011, 3 km
- 5km kylälenkki mini (35 min)
- jalat tuntuivat jo paremmilta, vaikka eivät vielä ihan lentonon lähteneneetkään
- hengityksen kanssa suu kuivui, oli niin kuuma ja kuiva ilma
. ryhti ja askellus ihan ok, ehkä parempikin voisi olla
- välillä oli pakko kävellä
- +28, kuuma ja lämmin keli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti