24. tammikuuta 2020

Lunta maassa - vihdoin

Satoi yöllä lunta ♥
      Oli ihana avata silmät vapaaseen aamuun, kun ikkunasta näkyi aurinko ja pieni kerros valkeaa pakkaslunta ♥ Miten voikin kaivata lunta näin kovin! En nyt tarkoita, että olisi kiva jos tulisi metritolkulla lunta niin että pitäisi jälleen pelätä kattoparrujen kestävyyden puoleen, mutta jos nyt tulisi vaikka puoletkin siitä niin tuntuisi vähän talvelta.
Kävin omassa rannassa uimassa ja vaikka vähän piti jäätä rikkoa, että pääsin pulahtamaan niin kyllä on kiva kun oli vähän pakkasta.
      Eilen oli jotenkin todella väsy päivä koulussa ja sen jälkeen. Ei mitenkään erikoisen raskas päivä ollut koulussakaan, mutta jotenkin tuntui, että annoin tiistain anatomia-kokeelle kaikkeni niin meni mehut siihen. Onneksi ei hierottu enää silloin iltapäivästä mitään kamalan suurta lihasta, joten sai vähän ottaa iisimmin.
       Olin kuitenkin onnellinen, että nyt on taas pitkä viikonloppu ihan vapaana ♥ Saa puuhastella hetken ihan ilman mitään kiirusta tai pakkoa. Iltasella kävin pienellä lenkillä, vaikka olo oli kyllä sellainen, ettei olisi jaksanut lähteä mihinkään kun hetken aikaa makasin takan ääressä ja tein palapeliä. Tein juoksulenkin metsässä, missä metsäkone teki vieressä töitä.
      Sitten istuin saunassa ja nautin perjantai-illasta.
Tuntui, että minulla oli paljon, paljon asiaa, mutta nyt kun istun tässä sormet syyhyten tuntuu, että ajatus karkaa vain kirjan lukemiseen ja omaan iltahetkeen..
      Joten taidan tästä sitten mennä iltapesulle ja kömpiä peiton alle nauttimaan alkuyöstä ja kirjasta ♥ Palaan asiaan, sitten kun ajatuksissa sellaisia syntyy ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA

keskiviikko 22.1.2020
662. juoksupäivä (244 vko)
- 3929,7 km
- 5 km metsätie (30)
- väsynyt olo, ja väsyneet jalat (varmaan menkoista?)
- askellus enemmänkin raahusti
- ryhti vähän lösähti
- jalat vähän lötköt varmaan päivän hieronnasta
- mukava oli ulkoilla kuitenkin
- -0, luminen keli oli vaihteeksi ihana

perjantai 24.1.2020
663. juoksupäivä (244 vkoa takana)
- 3932,3 km
- 2,6km metsäjuoksu (19 min)
- vähän semmoinen ulkoilu juoksu tämäniltainen
- väsytti vietävästi, mutta lähdin vähän ulkoilemaan
- ihan hyvin kulki ja oli mukava juosta metsässä välillä
- askelluksesta ei nyt ollu kyllä tietoakaan, kunhan lepsuttelin
- -2, ihana luminen metsä ja valkoisuus ympärillä, ihana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti