7. tammikuuta 2020

Ensimmäinen päivä uudesta arjesta

Selvisin ensimmäisestä koulupäivästä elossa.
      Rankka päivä, vaikka ajallisesti se ei sitä ollutkaan. Jotenkin vaan pää oli ihan kuin hiekkasäkki kun vihdoin pääsin kotiin. Ei jaksanut muuta kuin syödä ennen kuin sohva veti puoleensa.
      Päästiin tänään vähän aloittamaan anatomiaa ja sitten ihan hierottiinkin koulukavereita. Tuntui ensin todella kummalliselta ottaa heti vaatteita pois ihan tuntemattomien ihmisten keskellä, mutta aika nopeasti sen kuitenkin "hyväksyi" ikään kuin asiaan kuuluvana osana - mitä se tietysti olikin. Ei voi hieroa vaatteiden läpi!
      En vielä tiedä, onko minulla hierojaksi syntyneet kädet, mutta tekevät kädet minulla on. Siitä olen varma. Tuntui homma heti omalta, kun sai käsien alle jotain tekemistä. Ei minusta olisi pelkästään pään kanssa töitä tekemään, haluan oikeasti tehdä itse, omin käsin.
        Olipa se sitten hierontaa tai puutarhatyötä, mitä minä elääkseni sitten loppujen lopuksi teen niin käsin minä sitä teen.
Koulupäivän jälkeen kävin uimassa kaupungin avantouintipaikalla. Sielläkin oli vain ilmaaukkojen kohdilla sulaa eli ihan kivasti tämä suht pakkasvapaa talvi on kuitenkin jäätä kehitellyt järven pintaan. Olipas kivaa pitkästä aikaa! Onkohan tässä nyt pari viikkoa viimekerrasta. Ajattelin ensin, että se tuntuu tietysti kamalan kylmältä, kun ei ole pitkiin aikoihin käynyt, mutta eipä juuri sen kylmempää ollut kuin muutenkaan.
      Huh, en ole vielä täysin lämmennyt kylmäkylpyjeni suhteen ♥
      Nyt taidan kuitenkin käydä lämpimässä suihkussa ja sitten vähän meditoin palapelin muodossa. Piti vaan tulla huikkaamaan, että elossa ollaan!

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
ma 6.1.2020

656. juoksupäivä (242 vko alkaa)
- 3896.2 km
- 7 km metsätie (44 min)
- vähän oli energiat vähissä, mutta kai sittä jotakin irti lähti kun jaksoin juosta koko matkan
- jalat jaksoivat ihan hyvin
- askellus parempi
- jalan kipeys helpottaa
- ryhti hyvä
- painottomuutta hakiessa...
- -0, luminen, liukas keli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti