26. maaliskuuta 2016

Hyvää Pääsiäistä!

Hyvän pääsiäisen toivotukset tulevat vähän perätilassa, mutta parempi nyt kun viikon päästä. Jotenkin tämä pääsiäinen tuli vähän äkkiä ja taitaa mennä samalla linjalla. En ehtinyt kasvattaa raiheinää ja pääsiäiskukatkin vein vain siskoille viime viikolla. Omat narsissit jäivät kauppaan...
       Joko se nyt alkaa? Kevään perässä juokseminen...
       Tänään oli työpäivä tai pikemmin käväisin työmaalla hoitamassa yhden keikan. Se ei ollut ihan niin hyvin "alustettu" kuin olisin toivonut, mutta selvisin kuitenkin. Tulin vaan niin äkäiseksi, että kotona yritin olla mahdollisimman kaukana muista, etten äksyilisi turhaan ennen kuin saisin vähän ruokaa.
        Ruoan jälkeen sitten nuupahdinkin peiton alle kuin tainnutettuna. Jotain kevätväsymystä varmaan ja ensi yönä siirretään vielä kellojakin! Jaiks!
Tänään oli harmahtava päivä. Lämpötila pomppi plussan puolella koko päivän ja teki pihan veteläksi. Kohta alkaa se ärsyttävin osa kevättä, kun kaikki on pelkkää kuraa. Pitänee kaivaa taas harava esiin, niin saa vähän maanpinta ilmaa... ja naapurit naurunaihetta.
        Alkuillasta kävin lenkillä ja juoksu meni hyvin. Jalat tuntuiva melkolailla hyviltä ja muutenkin olo oli hyvä. En vaan taas osaa pukeutua lenkille. Liikaa päällä ja sitten kuitenkin jossain vaiheessa tuli kylmiä puuskia. Tulis nyt kesä, niin sais vetää shortsit jalkaan ja topin päälle eikä miettiä onko liikaa vai liian vähän päällä!
        Istuin saunassa ja huomasin, että tänä iltana oli taas vähän jotenkin matalalla mieli. Ei mitään syytä enkä tarkoita mitään itku-fiilistä, mutta jotenkin semmoinen... yksinäinen olo.
        Katselin koiran kuvia ja sen taas tietää, ettei se touhu ainakaan helpota tätä oloa. Sitten mies laittoi ihana viestin niiden kaakao-illallisesta ja tuli kamala ikävä semmoista tavallista lauantai-iltaa oman perheen kanssa ja sitten vielä katsoin Intern - Harjoittelija - nimisen leffan, joka oikein sysi tätä ikävä-fiilistä...
         Kolmensadanmetrin huokaus.
Jos huomenna sitten nukkuisi pitkään (siitä kellon siirrosta huolimatta...). Kunhan nyt pääsen peiton alle ensin. Ennen kuin tämä matala fiilis tarttuu teihin, taidan laittaa pisteen ja kömmin nukkumaan.
         Öitä, keväisen harmaa maailma.

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
191. juoksupäivä (68 vko loppuu)
- 1246 km
- 7,2 km kylälenkki (41min!!)
- juoksu sujui hyvin, kun aloitin hitaasti ja pidin juoksun hallittuna ja hillittynä
- jossain vaiheessa huomasin, että juoksu kulki hyvin ja kevyesti, vaikka ei se mitenkään helppoa ollut niin kuitenkin vaivatonta
- hengitys toimi ja ryhdinkin yritin pitää hyvänä, vaikka sitä vähän korjailla pitikin
- samoin käsien kanssa piti koko ajan muistuttaa, että "liikuta!" miten se onkin niin vaikeaa
- ilma oli lämmin +3 ja kostea, tiet olivat kuitenkin hyvät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti