21. tammikuuta 2019

Maanantai - ei mittään...

En jaksanut nousta täsmällisesti siihen aikaan, että olisin saanut punaisesta kuusta täydellisen kuvan. Vasta sitä viime kesänä kukuttiin samanmoisen näytöksen kanssa. Sen verran olin kuitenkin aamusta hereillä, ainakin puoliksi, että kävin nappaamasta tästä jo vähän pilkistävästä kuusta kuvan. Ikuistettu on. Seuraavan kerran saapi odotella kuun punertumista sitten 2025.
        Pakkasta on ollut tänäänkin ihan kiitettävästi. Mittari näytti aamusella -25 ja nyt kun vilkaisin iltasella mittariin, lukema oli sama. Kylmä yö tulee tästäkin. Taidan ottaa kaksi peittoa ♥
 Maisemat ovat tällä hetkellä huikaisevia. Lunta on rutkasti joka paikassa ja pakkanen narskahtelee kengän alla. En oikein osaa lämmittää niin, että talo pysyisi lämpimänä... pitäisi varmaan kohta lämmittää kaksi kertaa päivässä!
      Iltalenkkiä pakkanen ei kuitenkaan estänyt, vaikka jännittikin lähteä -20 asteeseen juoksu-kävelemään. Ei minusta vielä ollut koko matkaa juoksemaan, pakkasen ja keuhkojen kunnon puoleen, ihan tarpeeksi haastavaa oli näinkin! Silmäripset ja kulmakarvat olivat valkoisen huurun peitossa, kun kotiin pääsin ja vähän kävi reisiin kylmä, vaikka yritin miten kerrospukeutumista harrastaa. Olen vielä siinä hommassa aika hyvä, sillä kerrospukeudun ihan koko ajan, mutta näköjään jalkoihin olisi kaivannut reisien kohtaa vielä jotain lämmikettä. Varsinkin silloin kun heitti kävelylle välillä niin kylmä kävi kiinni rajummin! Selvisin kuitenkin lenkistäni voittajana ja istuin saunassa kuin kuin olisin kuulunut kalustoon. Istuin vain ja pää humisi tyhjyyttään niin kuin aina lenkin jälkeen ♥
      Talvi on ihan mahtavaa, pakkaset, lumi ja kaikki ♥
       Ei ole vielä tullut sitä kamalaa keväthuumausta, joka vie mennessään, vaan ihan oikeasti nautiskelen tästä talvesta ihan vielä täysin siemauksin!
Katsottiin lauantaina The Meg- elokuva. Siis se megalodon-haista tehty leffa. Tämmöselle hai-leffafanille suurin koskaan maapallon meriä asuttanut hai, joka syö ihmisiä, on ihan parasta! Ja leffa kyllä toteutti lupauksensa. Hai oli iso ja se söi ihmisiä.
       Elokuvasta intoutuneena tein sunnuntaina meille ruokaa lohesta - tai sanoin, että se on megalodonista niin maistui kaksinverroin paremmalta! Heh!
       Tänään olin vain tyytyväinen, että megalodonista jäi ruokaa tällekin päivälle, sillä tämä päivä meni kyllä ihan vaan palautumiseen. Mitään järkevää, iltalenkkiä lukuunottamatta, en tehnyt. Uunien ja takan lämmitykseen meni kaikki aika ja energia.
        Välillä on ihan hyvä, että päivään ei kuulu mitään erikoista.
        Että välillä on vaan ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
544. juoksupäivä (200 vko)
- 3310.5 km
- 7.2 km kylälenkki (48 min)
- juoksu-kävelyä
- nyt oli jo enemmän juoksua, mutta välillä heitin kyllä suosiolla kävelylle, ei vain powerit riitä keuhkoissa vielä siihen, että pistelisin menemään. Ehkä vähän ongelmaa tekee paksut tumpurat vaatteetkin, joita pitää päällä pitää näillä pakkasilla
- katsoin tänään taas vähän tekniikkakuvia ja yritin parantaa omaa juoksuasentoa pystymmäksi ja enemmän hallittuun kaatumiseen päin kun kasaan käpertymistä, mitä minulla tällä hetkellä on.
- askel hyvä
- ryhti kohtuullinen
- lantion tukea yritin pitää, en tiedä onnistuinko
- pakaroissa oli jotain toimintaa
- keuhkojen kanssa on edelleen hapenottokyvyn puutetta, kai ne jossain vaiheessa puhdistuu tuosta limasta
- -20, kova pakkanen, tuuleton ja kuutamo ilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti