11. tammikuuta 2019

Auringon pilkahduksia

Aurinko pilkahteli pilvien välistä tänään ♥
     Keli oli nollassa, mutta tuuli sen verran, että ei ihan shortseissa pärjännyt. Lunta oli tullut taas muutama sentti yön aikana ja niin se vaan lisääntyy, sentti kerrallaan tämänkin talven lumet. Naapurin emäntää näin, kun olin mättämässä lumia postilaatikon ympäristöstä (olen muuten ainut tästä lähinaapureista, joka ajattelee postimiestä ja viskoo lumia vähän postilaatikon ympäriltä...), ja hän oli jo sitä mieltä, että saisi lumi jo riittää. En jaksa olla ihmettelemättä sitä valitusta. Aina on jokin huonosti. Lumettomana talvena päivitellään liukkautta ja mustaa maata, lumisena talvena lumen määrää. Minusta tämä talvi on ollut mahtava! Luminen, kylmä(hkö) ja talvinen ♥
       Jätettiin tänään lumien tyhjennys katoilta sikseen. Isä on taas vähän toipilaana niin pidettiin lepopäivä sen homman osalta. Isä sai huilia ja minä ajelin sitten vain lumet pois pihamaalta tänään. Sen verran ulkoiltiin yhdessä, että laitettiin toinen poro tai siis vuorikauris paikoilleen kivikkoon. Haiku-kauris sai kaverikseen Kaiku-kauriin ♥ Kaksin aina kaunihimpi, vai mitä?
Tänään oli lenkkipäivä (tällä hetkellä vielä kävelypäivä).
       Oli ihan mahtavaa kävellä auringonlaskun aikaan kun joka puolella oli vain lunta ja punertavan oranssi taivas! Nyt vielä aurinko pysyi suhteellisen matalalla vielä, mutta ne illat ovat ihan huippuja sitten helmi-maaliskuussa, kun aurinko kipuaa jo vähän ylemmäs ja auringonlaskut ovat auringonlaskuja eivätkä tämänpäiväisiä pilkahduksia taivaanrannassa.
        En malttanut ihan koko matkaa kävellä vaan pinkaisin välillä aina juoksuun. En juossut kuin muutamia satoja metriä kerralla, sillä oikeasti en halua mitään jälkitautia keuhkoihin tämän yskän jäljiltä. Kunhan vähän kokeilin... Tällä viikolla on tullut käveltyä 21.6km. Ihan kivasti sairastelujen jälkeen.
        Tänään sain myös virallisen linsenssin koulutuksestani. Aika hienoa ♥ Tuntui hyvältä saavuttaa pitkästä aikaan jokin etappi, vaikka nyt ei puhutakkaan mistään tohtorin väitöksestä tai kymmenien vuosien opiskeluista. Minulle tämä oli kuitenkin varsin suuri saavutus, kun lähdin opiskelemaan niin monen vuoden jälkeen jotain aivan uutta ja ihmeellistä ja selvisin siitä hyvillä tuloksilla.
        Kohti uusia saavutuksia!
        Hurraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti