25. tammikuuta 2017

Jään muljahteluja

Pieni lisäys...
      Kävin minä ihastelemassa pakkasta tänään myös rannassa. Tarkastelin samalla nuotipaikkojen kunnon, jos mentäisiinkin Miehenmurun kanssa seuraavaksi vähän kotinurkille retkelle. Hyvät paikat, vaikka ei mitkään priimat. Olisi ihana laittaa sielläkin vähän paikkoja kuntoon!
      Tykkäisin semmoisesta hommasta.
      Että saisi olla hyödyksi.
Järvi muljahteli jo jään alla. Kuului mahdoton mulina. Tekeeköhän se jo kevättä? (kyselee onnettoman malttamaton kevätsielu) Vesi on kamalan alhaalla, kun jään reuna oli monen monta metriä alempana kuin esimerkiksi kesällä!
         Toivottavasti kevään sulamisvedet vähän nostaisivat pintaa tai kohta meidänkin kaivoon saa kantaa vettä! Vedestä puheen ollen... Olin tuonut pari kanisteri vettä kaupungista maanantaina ja unohtanut ne auton takakonttiin. Molemmat olivat jäätyneet kimpaleiksi, ei nyt umpijäähän, mutta niin ettei vesi muuta kuin vähän sisällä helissyt... öhöm. Nostin ne kylppärin puolelle sulamaan jos vaikka pamahtaisivat niin ei tulisi vesivahinkoa...
          Tähän ikään pitäisi olla oppinut, että kaikki asiat pitäisi tehdä juuri silloin kun ne muistaa eikä ajatella, että teen tuon sitten tämän jälkeen. Sen homman jälkeen sitä ensimmäistä ei enää muista. Sama homma treenivaatteiden kanssa! Ajattelen aina kun pesukone lopettaa, että teen tämän iltapalan ensin ja laitan sitten nutut narulle ja melko usein nostan nutut narulle vasta seuraavana aamuna pienten murahteluiden kera.
           Oppia ikä kaikki.
           Lämmitin vähän ulkosaunaakin, kun sielläkin oli pesuvesi saanut riitteen pintaan. Huomenna taidan saunoa sitten siellä, kun tänään tapoin itseni pilates-treenin kanssa illalla enkä jaksanut raahautua muualle kuin suihkuun. Huomiseksi on luvattu jälleen kevättä, plussa-asteita ja aurinkoa! ♥

P.S. Logo-asiakkaani tykästyivät kahteen kuvaan, joita rupean muokkaamaan. Luulin oikeasti, että ne kaikki tulee hylsyinä takaisin. En ollut oikein tyytyväinen piirroksiini, mutta hyvä kun löysivät mieluisat kuvat joita pääsen parantelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti