2. toukokuuta 2016

Se on ny kesä !!!

Aivan mahtava päivä tänään!
       Lämpömittari näytti +21, mutta vähän siinä oli kai kotiin päin vetoa... tuskin ihan NIIN lämmin oli, mutta lämmin oli kuitenkin. Heitin tänään jo välihousut työhousujen alta pois kun alkoi kinttuja hiostamaan. Noh, miulla olikin toppahousut, että en ihmettele hiostumistakaan... öhöm!
        Ja tuo ylimmäinen kuva: PÄÄSKYNEN. Bongasin sen sunnuntaina eli nyt on sitten virallisesti kesä. Sopivasti ensimmäinen pääskynen nähty ensimmäisenä toukokuun päivänä ♥ Ja jos joku ei usko, että tuossa kuvassa liihottelee haarapääsky, niin ole uskomati, äänestä tunsin ennen kuin itse linnun edes näin, joten tunnistettu sekä hahmon että äänen perusteella.
Käytiin siskon kanssa sunnuntaina katsomassa myös jäistä vapautunutta järven selkää. Vesi oli aikamoisen kylmää, mutta silti pieni kipinä uimiseen syttyi kun sitä sinisyyttä katsoi. Ihanat maisemat! Juteltiin siskon kanssa kaikenlaista, kerroin miun seurustelusta, vaikka se oli jo siitä kuullutkin. Tuntui hyvältä se, miten se siihen suhtautui ♥ oli iloinen ja onnellinen siitä, että miunkin elämään oli löytynyt tärkeä ihminen.
        Yksi vapaapäivä viikossa on aika vähän.
         Ei oikein ehtinyt palautua viikosta ja muutenkin meni oikeastaan sunnuntai töistä laskeutumiseen ja sitten pitikin tänään olla taas menossa täysillä töihin. Uni olisi maistunut vielä tänäkin aamuna.
          Onneksi tänään työmaalle ilmestyi muonavahvuuteen Aikku ja Anni. Miten mukavaa oli likkoja nähdä taas pitkästä aikaan ja tuntui NIIN hyvältä, että sain orjiksi semmoiset flikat, joiden kanssa ei hommia tarvitse aloittaa nollasta eikä selittää suu vaahdossa mitä pitää tehdä. Tytöt tarttuivat toimeen, kun vähän sinne päin vihjasi. Ihanaa ♥
          Pääkallopaikalle oli tullut meille uusi esimieskin ja herra saatiin kakun kera käymään myös meidän tontilla. Leppoisa ja mukava mies, toivottavasti viihtyy kauan ja alkaa tykätä meistä kovin, hih! Meidän oma traktori oli menny rikki aamusta ja haudanpeitto jäi naapuri hautausmaan kuskin harmiksi. Uusi pomo oli kuitenkin hankkinut huomiseksi koeajoon ISON Valmetin, ja pikkasen harmitti etten näe (saati pääse istumaan koppiin) kunnon kokoista konetta - siis jos ne nyt saa sen portista sisälle! Tahtoo istumaan ison härvelin ratin taakse ja vähän murautella moottoria. Promprommmm!
          Kävin nappaamassa käsivarteen tänään taas rokotuksen. Tarkoitus oli ottaa puutiaisaivokuumeen ja hepatiittien vahvistusrokotukset samalla kertaa, mutta en saanutkaan puutiaisrokotetta apteekista. Oli kuulemma suosittua kamaa... Onneksi sain sille ajan keskiviikolle niin ei jää ihan vaille pistosta. Nyt on käsivarsi vähän hellä, ei oikein muuta oiretta.
Kun selvisin kotiin, menin ruuan jälkeen raivamaan kukkapenkkejä kesäkuntoon. Nurmikin alkaa olla jo kohta sen verran pitkää että pääsee ajelemaan. Onneksi kukkapenkeistä pääsi melko vähällä vielä, kun ei tarvinnut kuin vähän multaa pölläyttää ja kantata kuntoon talvenjälkeen. Mukavaa oli saada multaa kynsien alle vaikka olikin vähän väsy olo muuten.

Toisesta penkistä haravoin lehdet sypressin (joka näyttää "todella hyvältä...) ja alppiruusun alle vähän kuin katteeksi niin ei rikkaruohot tulisi niin nopeasti läpi... Katotaan nyt auttaako tuo nyt yhtään mitään. Muuten möyhentelin vähän multaa ja nappasin väriminttua pienet nyytit jakoon. Oli taas päässyt leviämään niin hyvin tuosta kulmasta. Huomenna olisi sitten saunan kivikkopenkki ja tuo kuurin reunus, jos ehdin ja jaksan.
        Jos loppuviikosta sais leikkurin kuntoon niin sais pyöräyttää vaikka helatorstaina nurmen.
        Lupasi aivan mahtavaa viikkoa joten kyllä kelpaa nyt laittaa pihaa kuntoon.
        Iltasella kävin juoksemassa, kun sunnuntaina jäi väliin koko juoksu pienen aikataulullisen sähläyksen takia. Tänään juoksin metsätielenkin ja suhteellisen kovaa vauhtia yritin pitää yllä. Ei se kuitenkaan ajallisesti mikään huippu aika ollut, mutta hyvältä kuitenkin tuntui.. Loppumatkasta näin kauempana pellolla, metsätien varrella, jonkun ison möhkäleen joka liikkui leppoisan oloisesti vihertävällä pellolla... mielikuvitus sanoi karhuksi, totuus oli kai jonkinmoinen kavioeläin - hirvi, kauris?
Vihertää jo... ♥
Ihana kevät... siis kesäilta meneillään. Pitää heittää tänään vielä iltalenkki niin pääsee vähän fiilistelmään iltaisten lintujen sirkutusta. Aamuisin se mekkala onkin ihan mahdotonta! Kaikilla on niin kovasti asiaa. Parasta aikaisissa aamuissa ehdottomasti ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
206. juoksupäivä (74 vko alkaa)
- 1319,9 km
- 6.7 km metsätie (40min)
- jalat tuntuivat melko vahvoilta ja jaksoivat pitää vauhtia yllä
- edelleen vähän ongelmia alaselän lihasten kanssa ja jaloissakin vähän jotain krampin kaltaista. Varmaan juomista olisi pitänyt tankata vähän enemmän, mutta tosi hyvin kuitenkin jalat toimivat tänään
- hengitys oli tiheää, mutta rauhallista
- askeleet pysyivät lyhyinä, mutta kokelin hyödyntää taas isoja reisilihaksia myös takaosasta, pikkasen harjoitusta vaatii niiden aktivointi.
- ihana keli, +18 ja ilta-aurinkoinen keli. Ah kesä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti