26. toukokuuta 2016

Nahjuspäivä...


Tämän viikkoa on mäntyjen siitepöly vallannut aivan kaiken. Välillä on ollut ilma ihan keltaisenaan kun tuuli on oikein niitä pöllytellyt. Auto on ollut työpäivän jäljiltä ihan keltainen ja eilen kun ajettiin nurmea, niin ruohonleikkuri ei ollutkaan enää punainen vaan keltaraidallinen!
        Tänään satoi, joten ainakin siitepölyn pöllyäminen vähän helpottui.
        Miten hidasliikkeinen päivä!
        Harvoin on tämmöisiä. Olin ensinäkin lopen väsyksissä, kun yöunet olivat jääneet todella vähäisiksi ja sitten sateinen ja harmaa keli vahvisti vaikutusta väsyneestä päivästä... Saatiin kuitenkin jotain tehtyä, vaikka vähän sellaiseksi hohhoijaa-päiväksi tämä päivä jäikin. Huomenna taas tietää tekevänsä, kun yksi päivä menee sekoilussa!
Nukuin kuin koomapotilas, kun pääsin kotiin ja sain ruokaa. Naps, ja olin unessa. Unta riitti pari tuntia ja sitten lähdin käymään iltalenkillä. Oli ainakin raikas keli kun suoraan sateen jälkeiseen maailmaan lähdin. Juoksin metsätiellä, joten pikkasen tuli pomppimista lammikoiden yli ja itikat purivat kintuista minkä kerkesivät, vaikka miten olisi juossut pakoon!
         Juoksu teki kuitenkin hyvää, sai vähän päätä tuuletettua päivän nahkeudesta ja liisterimäisestä olosta. Nyt tosin vieläkin väsyttää sen verran, että taidan luovuttaa ja mönkiä peiton alle, että jaksan huomisen ja ylihuomisen vielä olla työmaalla...
          Saako tässä kohden jo huokaista?

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
215. juoksupäivä (77vko)
- 1371, 5 km
- 5km metsätie (30min)
- juoksu kulki hyvin ja rennosti
- lyhyt askel-juoksu toimii hyvin sen suhteen etten väsy niin helposti
- ryhti pysyy ja hengitys oli tasaista ja hyvää
- ilma oli vähän viileä ja raikas, +14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti