13. joulukuuta 2018

Koe läpäisty.

Eipä tässä ihmeempiä ♥
      Nukuin huonosti, vatsa oli sekaisin aamulla ja koko hemmetin neljän kuukauden stressi painoi päälle täydellä kaasulla, joten tein kokeen tänään ja tulos oli tuollainen.
      Täällä hymyilee erittäin tyytyväinen, mutta todella, todella väsynyt oppilas, jonka pitäisi vielä huomenna kirjoittaa puhtaaksi kokeen toinen osa - asiakkuus-raportti - ennen kuin voin heittää kaiken suuremman käden huomaan.
       Stressasin ihan mielettömästi tuota teoriakoetta ja tuntui kuin hartioilta olisi tippunut kymmenen kiloa pois! Eikä ollut ihan helppo koe, ei ollenkaan mikään vasemmalla kädellä tehtävä hommeli vaan ihan oikeasti sai miettiä kysymyksiin oikeat vastaukset. Ei tosin ollut sellainenkaan kuin mitä infossa oli, joten pikkasen oli ohjeistuksessakin häikkää... Mutta pääasia on, että läpi on!
       Iltasella kävin pienellä lenkillä, vaikka ensin ajattelin, että stressasin koko päivän niin kovin, että tekeekö juoksu hyvää kaiken päälle, mutta teki se. Tein vaan pienemmän lenkin, joten rasitusvaikutus jäi varmasti pieneksi.
       Satoi vähän luntakin ♥
       Joulu saa tulla ♥
       Ihanaaaaaaaaaaa ♥


JUOKSUPÄIVÄKIRJA
538. juoksupäivä (197 vko)
- 3271.7 km
- 5.2 km metsätien mini (31min)
- jalat olivat vähän hellät (lähinnä pakarat) eilisestä treenistä
- muuten jalat jaksoivat kohtalaisesti, ei mitenkään mahtavan lennokasta mutta parempaa juoksua jo
- pakarat toimivat, sillä ne väsyivätkin
- ryhti kesti
- lantiokin mielestäni pysyi paikallaan
- askel sujui hyvin, vaikka vähän liukasta olikin
- hengitys ok, ei kamalasti väsyttänyt, mutta ihan mukavan mittainen lenkki kuitenkin kun ottaa huomioon meikäläisen stressitasot tänään!
- -5, enemmän pakkasta kuin pitkiin aikoihin, vähän satoi lunta, kiva keli juosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti