15. joulukuuta 2018

Joulutorilla ♥

Heti huomaa unessa, että koulustressi on helpottamaan päin. Tänäkin aamuna vetelin unia ihan liian pitkään, kun oli ajatuksissa lähteä vähän viimeisiä jouluhankintoja tekemään ja joulutoria katsastamaan, kun jäi joulukuun alun joulumyyjäiset tekemättä. Miehenmurrikka lähti mukaan, vaikka ei olekaan samanlainen jouluhössö kuin minä ♥ Se on vaan muuten niin kiva!
        Hain vähän inpiraatiota huovutuslapasiin ja sainkin todella kauniit kaksi paria ostettua. "Sukkamummot" pitivät kojuaan torilla ja siellä oli vaikka minkämoista kaunista ja lämmintä ♥ Ensin ajattelin sujauttaa lapset joulupaketteihin, mutta nyt kun niitä on katsellut niin ovat kyllä sen verran ihania, että en tiedä raaskinko niitä kenellekään antaa... Tämä on juuri se meikäläisen ongelma näissä lahjoissa. Annan liian ihania lahjoja toisille...
Sukkamummojen huopalapasia, ei siis omia. Nämä toimivat kyllä isona inspiraationa omiin tuleviin huopatöihin.
Torilla sattui sitten toinenkin tapahtuma, joka vähän ihmetytti itseänikin. Siellä oli vetokoira ja kaksi kaverikoiraa kennelliitosta ihan vaan ihmisten ilona ja rapsutettava. Kaksi kultaistanoutajaa ja yksi vanhanenglanninlammaskoira. Ajattelin ihan vaan vähän rapsuttaa kultaisianoutajia, kun ne siinä niin sopivasti ohimennen oli paikalla. Muutaman silityksen jälkeen aloin itkemään... Kyykistyin koiran viereen ja silitin päätä ja selkää ja koira katsoi minua ihan samalla tavalla kuin oma koira kun se halusi ottaa osaa itkuuni ja lohduttaa. Tämä kaverikoira katsoi ihan samalla tavalla, laittoi tassun polvelle ja tuijotti ruskeilla silmillään suoraan silmiin.
         Minun tuli äkkiä niin ikävä omaa koiraa. Sen silittämistä, turkin koskettamista, koiran tuoksua ja sitä läsnäoloa. Oma reaktioni oli vain kummallisen voimakas. Olenhan minä nyt meidän koiran kuoleman jälkeen silitellyt naapurin koiraa, mutta jotenkin tänään ikävä kumpusi pintaan jostain syvemmältä. Vaikka olen tiedostanut sen, että edelleen ikävöin valtavasti koiran kanssa vietettyjä hetkiä, en olisi uskonut, että jossakin on vielä sellaista ikävää, joka tulee tuollaisena suruna pintaan...
       Miehenmuru sanoi koiranomistajalle, että mistä minun itkuni johtuu, kun itse en oikein saanut sanaa suustani. Omistaja sanoi, että tietää tuntee ja reaktio on aika tyypillinen. Ovat olleet vanhusten kanssakin tekemisissä kaverikoiratoiminnan puitteissa ja koiran läsnäolo tuo ihmisille valtavan suuria muistikuvia omista koirista ja siitä tunteesta mitä on omistaa koira.
       Minä vain huomasin sen, miten kovasti kaipaan koiramaista ystävää ♥ Sitä pyyteetöntä läsnäoloa ja kaikenkestävää ystävyyttä ja rakkautta, joka koiralla on ♥ Minulle tuli kamala ikävä omaa koiraa ♥
Paras ystävä ♥
Sitten piti hylätä Miehenmurri pian seurastani, kun lähdin vielä ostelemaan viimeisä lahjoja... osaksi myös Miehenmurrikan paketteja.
      Ihan kamala hulina ja melske oli kaupassa! Meinasin tulla hulluksi kun ihmiset säntäilivät kuin viimeisenä elinpäivänään. Jonoja oli kaikilla 25 kassalla ja silti tuntui että ihmiset eivät olisi millään malttaneet olla ja seisoa jonossa. Oli NÄIN lähellä etten huutanut siinä jonossa, että NYT RAUHOITTUKAA, HYVÄT IHMISET!!
      Tänään jännitti muutenkin, kun piti pankkikortin kanssa maksella, että käy kuin eilen.
      Olin meidän kaupassa ostamassa viikon tarvikkeita ja kassalla kortti ei käynytkään. Tavaraa oli laari täynnä ja maksaminen ei onnistunut kortilla ja käteistä minulla ei ollut kuin euro! Kävin automaatilla, sama homma, kortti ei käynyt. Toimintahäiriö.
       Kyllä suututti kun piti käydä sanomassa kaupassa, että jätänpä nyt nämä kamat tähän! Jääkaappi oli tänä aamuna aika tyhjillään jo... Onneksi tänään kortti toimi, ei ongelmia.

Ystävälleni ajattelin joululahjaksi tehdä tämmöisen kynttilämaljakon... ehdin vain rikkoa sen jo tänä iltana... Eli joopajoo!
       Huomenna pitänee muutenkin vähän katsoa josko saisi jo jotain lahjoja pakettiin. Ainakin ne paketit, jotka tulee Miehenmurrikalle, ettei se vahingossakaan pääse niitä näkemään! Ihanaa aikaa tämä joulu!
      Paketteja ♥
      Kortteja (joita tosin ei ole vielä ainuttakaan tullu...) ♥
      Tunnelmaa ♥
      Toivottavasti vielä jossain välissä vähän luntakin ♥
      Joulujoulujoulujoulu ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti