16. tammikuuta 2018

Aurinkoenergiaa ♥

Aurinko ♥
     Tänään on tuullut todella kylmästi, vaikka asteita on vain kymmenen. Toisaalta kymmenen astetta on tämän talven pakkasennätys, joten sen puoleen ei voi puhua "vain" pakkasasteista. Mutta tärkeämpi puoli tämän päivän kelissä on tuo lämpöisen keltaista valoa hehkuva pallo metsän rajassa ♥ Aurinko paistaa melkein pilvettömältä taivaalta ja piristää ihan mielettömästi.
     Olen potenut jo vähän aikaa jotain pimeysväsymystä, mutta eron huomaa heti kun verkkokalvoille tulee vähän valoa! Olo on energisempi, parempi ja iloisempi. Talvisia aurinkoisia päiviä vaan lisää tänne päin!

Pitkästä aikaan jopa juoksulenkille jalat vetää kuin itsestään. Voisi juosta Miehenmurrikkaa vastaan niin saisi (toivottavasti) paluukyydin kotiin ♥ Aurinko saa kyllä aikaiseksi ihanaa "kyllä tämä tästä"-oloa, jota oikeasti olen kaivannut jo puoli vuotta...
JUOKSUPÄIVÄKIRJA
422. juoksupäivä (156 vko alkaa)
- 2614.2 km
- 6.6 km kylille päin (43min)
- pakkaskelin juoksuksi kaikki sujui suhteellisen hyvin
- jalat hyytyivät osaltaan varmaan energian vähyydestä ja sitten kohmettumisesta
- jalat väsähtivät noin puolessa välissä, mutta kun siitä tunteesta pääsi yli, tuntuivat jalat aika hyviltäkin loppumatkasta - olin kuitenkin iloinen, että auto saapui silloin kun saapui!
- hengitin kahden huivin alta
- ryhti pysyi hyvänä joka varmasti teki juoksemisesta osin niin helpon oloisen
- askellus hyvä eikä jalat tulleet kipeiksi, juoksinkohan aikaisemmin liian pitkällä askeleella?
- -10, tuulinen pakkaskeli, jalat kohmettuivat ja ripsiin ilmestyi jäätä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti