9. syyskuuta 2018

Hiljaisuutta, hömppää ja jarrua

Nukutti pitkään.
       Oikeastaan koko päivän olin vähän semmoisessa nukkumis-tilassa ja todella ajattelin, että voi kunpa tämä ei nyt kostautuisi sitten kun työt loppuvat. Voi kun saisin itseni välillä ajettua ihan nolliin stressin suhteen, etten sairastuisi heti kun loma koittaa... Pelottaa jo valmiiksi, kun joka vuosi näin on käynyt ja olen ollut kamalan kipeä.
        Noh.
        Tänään otin TÄYSIN löhöilyn ja levon kannalta. Lämmitin jopa vähän tuvan isoa uunia, että olisi iltasella sitten lämmin lötköillä sohvalla ♥ Olipas ihana päästä ns. talvirutiineihin tuon lämmityksen osalta. Tulen ritinät ja tuvan pehmeä lämpö ♥ Alkaa tämä kesäsielu muuttua hetkittäin jo syyssieluksi.
         Minun rentoutumiseeni kuului tänään myös hömppä-elokuvat. Tällä kertaa katsoin Before We Go ja The Best of Me - elokuvat. Rakkautta ja draamaa ♥ Varsinkin tuo The Best of Me oli Nicholas Sparksin romaaniin perustuva leffa ja ne jotka tuntevat Sparksin romaaneja, tietävät että niissä tarina on melkein aina samaa kaavaa noudattava - itkuherkille oikeinkin sopiva sunnuntaileffa.
Se luvattu sade jäi satamatta ja oli oikein komea ja aurinkoinen keli. Ulkona kävin kuvailemassa sieniä ja maisemia ja kuuntelemassa tuulta. Haapa on muuten aivan mahtava puu, sillä vaikka muut puut olisivat hiljaisia heilujia, niin haavan kanssa ei tarvitse kuin pienen tuulen, niin johan suhisee ♥
       Laitoin ulkosaunaa valmiiksi kun kuuntelin saunan portailla suhinoita ja tunsin oloni todella onnekkaaksi - ihan kaikesta! Hymyilytti taas ihan ilman suurta syytä ja on ollut oikeastaan todella ikävä sellaista hymyä...
       Yritin saada puita pieniksi vesipadan alle sytykkeeksi, mutta en tiedä oliko kirveessä vai käyttäjässä vika kun ei oikein puu haljennut... Katsojia minulla kuitenkin riitti tällekin esitykselle, oikein nauratti kun käänsin selkäni pellon puolelle...
Iltasella kävin uimassa ja tänäänkin oli vähän aallokkoa. Vettä meni ensin nenään ja sitten nieluun, mutta kun alkupärskimiset sai pärskittyä oli loppu aika mukavaa köllöttelyä kylmässä vedessä ♥ Toivottavasti nämä kylmähoidot iltaisin auttavat osaltaan siinä, että sairaudet pysyisivät kaukana eikä ihan samalla tavalla iskisi kuin muina vuosina.. Miehenmurrikka pitää lokakuussa vielä lomaa, enkä halua viettää sitä samalla tavalla kuin viimeksi - kuumeessa sängyn pohjalla.
       Iltauinnin jälkeen istuin saunassa niin että sormet menivät ruttuun. Nautin, nautin ja nautin. Ihoa kihelmöi ja veri virtasi kylmentyneen ihon pintaan. Rentouduin ja huomasin oikeasti, että kaipaisin tämmöistä nyt. Kroppa on uuvuksissa ja mieli myös.
       Iltasella katsoin vielä Kennedyt-sarjan uuden kauden ensimmäisen jakson. Ei ole niin hyvä kuin se ensimmäinen kausi joka kertoi Jackista ja Robertista, mutta laadukas on tämäkin. Hyvin tehty sarja mahtisuvun vaiheista.
Pitäisi löytää hyviä villasukkamalleja. Aion neuloa sukkia joulupaketteihin tänä vuonna ja muutaman säärystimen. Kunhan nyt saan senkin aikaiseksi. Tässä syksyssä tuntuu olevan niin paljon kaikkea, että en oikein tiedä millaisen ajankäytön suunnitelman tarvitsisin...
       Nyt kuitenkin aion mennä iltatouhuille ja sitä kautta lukemaan ja sitten nukkumaan. Huomenna pitäisi aloittaa jälleen uusi viikko.
       Unia ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti