18. huhtikuuta 2016

Polttareista selvitty, uusi viikko aloitettu!

Elossa ollaan!
       Viikonloppua en ehtinyt oikein edes huomaamaan ja sen kyllä tuntee nahoissaan nyt maanantai-iltana. Silmät lopsuu jo nyt ja peiton kulma kutsuu pujahtamaan alleen.
        Lauantaina oli polttarit ja kun kello soitti 6.oo, olisin antanut vaikka mitä, että olisin saanut nukkua kellon ympäri ja laiskotella kunnolla. Toisaalta päivä oli sen verran mukava, että kyllä oli jälkikäteen hyvä, että jaksoin lähteä.
        Morsio yllätettiin aamusta ja vietiin morsiussaunaan niiden mökille. Saunaan ei uskaltautunut kuin minä, kaaso ja morsian, mutta sujui se niinkin. Morsian istui kataja-varpu-istuimella ja selkä pestiin ensin suolalla, ettei vanha suola janota. Sitten lisättiin jauhoja ja pestiin pois vanhat synnit, hunajalla hyvää avioliittoa ja kananmunalla hedelmällisyyttä. Kyllä luulisi niillä sörsseleillä tulevan hyvä ja onnellinen liitto.
        Muu polttariväki kävivät kolistelemassa saunan seiniin ja ajoivat pahat henget pois sekä käänsivät morsiamen vaatteet nurinpäin, että tiedettäisiin miten morsian suhtautuisi avioliitossa tuleviin ongelmiin ja haasteisiin. Meidän morsian vain ihmetteli, miten oikein oli ottanut vaatteet pois, kun kaikki olivat nurinpäin, hih!
Sitten vietiin morsian jalkahoitoon, ja ajattelin kyllä itsekseni, että pitänee varmaan itsekkin tuhlata rahaa sen verran, että käy jalkahoidossa ennen kesää ja sandaalikelejä. Käytiin napsimassa polttariporukasta ryhmäkuvat satamassa ja siellä vielä jäät hehkuivat tummina järvessä. Täytyy kyllä myöntää, että pikkasen teki mieli jo varvasta uittaa riitteen keskellä... HRRR!
Sunnuntaina sitten nukuin univelkoja vähemmäksi, vaikka olo oli edelleen kuin yliajetulla mäyrällä. Kävin metsässä katsomassa tuulenkaadot, kun isä niitä kyseli, ja nautiskelin epätavallisen lämpimästä päivästä. Alkoi olla jo tuulitakki liikaa kaikkien kolmen paidan kanssa... (!!!)
         Ensimmäiset leskenlehdet bongasin samalla reissulla naapurin kosteikon vierestä. Muualla en ole vielä nähnyt, mutta viime yön sateen jälkeen luulisi luonnon innostuvan. Kyllä muuten tuoksui tänä aamuna hyvältä, kun lähdin töihin ja oli yöllä satanut ja maa oli märkä.. Sellainen raikas ja keväinen tuoksu tulvahti vastaan ulko-ovella ja linnut olivat kuin vajaamielisiä, sellainen sirkutus kävi pensaikoissa. Olin onnellinen tulevasta keväästä, valosta ja lämmöstä ♥
Kävin sunnuntai-iltapäivästä myös 200. juoksulenkillä. Vedin semmoisen spurttilenkin, että koko ajan kroppa oli ns. anaerobisessa tilassa. Katotaan nyt mitä se kintuille teki, huomennahan sen näkee miten juoksu kulkee... Ihanaa kuitenkin taas juosta kevään keskellä!
       Tänään oli töissä rankka päivä. Päivän tunnit eivät meinanneet riittää ja muutenkin pinna kiristyi kaikilla, kun tauot myöhästyivät, tuli nälkä ja väsy. Onneksi kuitenkin porukkahenki ei kärsinyt, päinvastoin. Tuntuu, että meidän vajaamiehitys alkaa hioutua yhteen aika tiiviiksi paketiksi ja se tuntuu aika hyvältä ♥
Maailman paras kaakaokupillinen polttaripäivän aluksi ♥ NAM!
Eilen Skypeteltiin isosiskon kanssa ja nähtiin myös pikkuista tytyä siinä samalla. Kovin olivat väsyneitä, sisko miehineen, ja tuore isoveli puolestaan näytti vähän hämmentyneeltä. Luuli kai, että vauvan tulo olisi ollut lyhytaikaisempi tapaus... Sanovat että tyty on minunnäköiseni ♥ mikä ihme se nyt on! Hyvät geenit kantavat kauas!
Polttaripäivä päättyi leffateatteriin, josta bongasin idolini. Kukaan ei suostunut ottamaan minusta fani-kuvaa, mutta ainakin minä sain kuvan! Tajutonta!
Nyt pitää mönkiä nukkumaan, että jaksaa huomenna muutakin kuin hengittää. Vaihdoin tänään talvirenkaat kesäkumeihin autoon ja heti taitaa tulla takatalvi tänne suunnalle... tyypillistä! Toivottavasti ei nyt pakkasöitä enää tulisi...
JUOKSUPÄIVÄKIRJA
sunnuntaina 17.4. 2016
200. juoksupäivä (71 vkoa täynnä)
- 1294,2 km
- 5km minikylälenkki (26min)
- Spurttilenkki: hengästyneenä koko ajan
- ryhti lösähti niin keskivartalon kohdalta kuin pakaroistakin, lihaskuntoa kehiin!
- askeleet tuppaavat pitenemään heti kun yritän nopeuttaa juoksua
- hengitys ok, vaikka koko ajan olikin hengästyneen puolella
- +16 astetta, vähän viileä tuuli, aurinkoinen ilta
- ihana olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti