27. syyskuuta 2015

Työtä töissä, työtä kotona...

Koleaa on. Ulkona sekä SISÄLLÄ. Meillä on nimittäin uunin pellit maalauksessa ja hormi horottaa kylmää ilmaa sisään koko leveydeltään. En ehtinyt tänäänkään takkaa laittaa tulille, vaikka oli tarkoitus.
          Taas meni viikonloppu sen verran vilkkaasti, etten oikein huomannutkaan.
           Lauantaina oli työpäivä ja en ole pitkiin aikoihin odottanut niin paljon kuin mitä lauantaina odottelin. Koko ajan jotain. Hautauksia oli harvakseltaan ja niillä oli pitkät välit toisiinsa, joten odoteltiin alkua ja sitten odoteltiin taas seuraavan alkua... Hohhoijaa!
           Nukuin vielä huonosti molempina öinä. Älkää kysykö miksi. En tiedä!
           Tänään olikin sitten työpäivä kotona kun isä oli buukannut tälle päivälle lattian maalauksen ja laattahommia. Maalattiin lattia ekaa kertaa nyt ns. oikealla värillä ja kai tiistaina vedetään se viimeinen kerros sitten. Huimaa! Laitan kuvia lattiasta sitten kun toinenkin kerros on vedetty. En tiedä näkyykö se harmaa siitä mihinkään kuvissa vai näyttääkö se vaan vaalealta...
            Piippu oli maalattu valkoiseksi jo aiemmin ja hyvältä näyttää. Valaisee vähän tuota punertavaa takkaa ja tehosteseinän harmautta. Jes!

Laatoitusta aloiteltiin sitten kahvin jälkeen. Seinälaattoina oli pikkusiskon seinän jämät eli valkoinen peruslaatta. Mukava laittaa, ei mitään ihmeellisiä vippaskonsteja, vaan ihan vaan latomista. Meni aika sutjakkaasti tällä kertaa, kun muutaman kerran ollaan laattoja laiteltu.
Ensin toinen puoli ja sitten toinen. Ei ne vielä oikein miltään näytä, kun ei ole apukeittiössä valoja eikä laatoissa saumoja, mutta ehkä ne sitten ensi viikolla jo näyttävät joltakin. Ihanaa kuitenkin kun homma etenee!
      Huomenna mennään katsomaan porukalla keittiön laatat eikä tulla ennen pois ennen kuin on laatat ostettu. Päätös pitää, sillä sen verran monta kertaa ja sen verran kauan ollaan tätä asiaa vatkattu!
TADAA!
Iltasella ehdin lenkille vasta iltamyöhällä (eli 7 jälkeen, mutta hämärää oli jo silloinkin...).
         Laitoin otsalampun vyötäisille ja lähdin juoksemaan. Kokeilin sellaista juoksemista, missä astutaan vain kevyesti jalalla, mutta ei se ainakaan vielä oikein hyvin onnistunut. Muuten juoksu kulki ihan kivasti. Ei mitään liitämistä mutta ei vaikeatakaan. Tietysti hämäryys teki askelluksesta vähän semmoista horjuvaa, kun ei aina nähnyt asvaltin muotoja, mutta hengissä selvittiin.
          Lämmin suihku ja kuuma kaakao. Ah!
          Huomenna alkaa viimeinen työviikko. Se on minulla kolmen päivän mittainen ja sitten alkaa kesäloma. Hip hei! Ihan puhki jo olenkin, joten loma tekee hyvää!
          Nyt pitäisi mennä maate...


JUOKSUPÄIVÄKIRJA
124. juoksupäivä (42 vkoa täynnä)
- 5.4 km uimarantalenkki (34 min)
- juoksu kulki moitteettomasti
- ei kipuja, ei kramppeja
- hengitys ja askellus hyvää
- alkoi olla jo pimeää ja kylmää HRRRR!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti