24. syyskuuta 2015

Auto ajokuntoinen, kuskista en mene takuuseen...

Kävin katsastamassa tänään auton.
       Pelotti, että narahdan renkaista, sillä ne olivat keväällä jo siinä kunnossa, etten uskonut niiden kestävän katsastukseen asti. Ihmeen kauan katsastusmies renkaita katsoikin ja ajattelin, että NONIIN nyt se huomasi olemattomat kulutuspinnat, hylkää auton, joudun ostamaan monen sadan euron renkaat ja jää sohvat ostamatta!
        Katsastusmies tuli sitten papereineen ja sanoi, että läpi meni, mutta pakoputkessa on pieni vuoto ja kohta se sitten röpeltää jos sitä ei uusi. Niin ja pyyhkijän sulat olivat huono, toinen oli jopa irti (??). Sain paperit ja istahdin autoon ja kiitin onneani. Säästyi ainakin syksystä rengasrahat ja saan huokaista vuodeksi helpotuksesta!
Kotona olin taas saamaton nahjus. Tosin ei remonttityömaallakaan homma ollut tänään edistynyt, kun oli tarvikkeiden haku-päivä, mutta enpä minäkään mikään suuri apu ollut, kun ruuan päätteeksi vaivuin taas parin tunnin horrostilaan.
        Heräsin kun piti lähteä juoksulenkillä käymään.
        Ilta hämärsi ja väsytti, mutta onneksi lenkki teki kuitenkin hyvää ja kun seisoin kuumassa suihkussa niin olin vain tyytyväinen, että olin lenkille lähtenyt!
        Onneksi huomenna on jo perjantai. Vaikka lauantaina työpäivä onkin, niin ihan mukavaa, että viikkotyö on huomenna ohi.
JUOKSUPÄIVÄKIRJA
123. juoksupäivä (42 vko)
- 5.4km uimarantalenkki (34min)
- juoksu kulki ihan kivasti, mutta huomasi että viikon hommat jo vähän jaloissa painoi
- hengitys ja ryhti ok, askellus ehkä vähän etuvoittoinen, kun nappas välillä polvilumpion alareunaan
- hieroskelin pitkästä aikaan IT-jännettä. Teki hyvää!
- ilma hämärä ja vähän kylmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti