31. lokakuuta 2018

Ihan omat talkoot ft. isä osa 3

Isistä on paljon hyötyä.
       Erityisesti silloin kun päiväksi on luvattu sadetta ja rannassa odottaa viisi kasaa märkää ja painavaa kaislamuhjua. Isän kanssa purettiin traktorin peräkärrystä isän rakentamat maalaustelineet ja lähdettiin peräkärryn kanssa hakemaan kasat pois.
Vähän tihutti vettä ihan aamusta, mutta kahvin jälkeen se sitten jo ihan satoi! Piti vaihtaa aluspaitaa myöten koko vaatekerta aina kun tuli tauolle. Sen verran viima kävi ettei kehdannut olla hetkeäkään kosteissa nutuissa, ei sateen eikä hien takia.
      Viidestä kasasta tuli kaksi ja puoli peräkärryllistä sohjoa. Kasoina ne näytti pienemmiltä, mutta sen kun mätti kyytiin niin olihan sitä sitten - sanotaanko ihan riittävästi. Ja tämmöinen keli vielä niin kyllä nyt on puhki tämä ahertaja.
       Iskääkin piti vähän vahtia ettei ylös päin mättäminen tekisi flimmeriä... Ja muutenkin. Äkkiseltään kun tekee tuommoista niin voi olla lihakset hellinä. Hyväähän se muuten tekee, pieni rehkiminen, mutta ei ehkä ihan tuollaisella määrällä ihan alkuunsa.
      Aikamoinen homma, mutta hymy oli entistä leveämpi kun homma oli valmis ja ranta puhdas ♥
Joku päivä menen vielä vähän haravoimaan hiekkaa ja rantaan kulkeutunutta muhjua, mutta se on sitten jo enemmän piknik kuin työpäivä ♥
       Äiti oli lämmittänyt saunaa, joten pääsin ruuan jälkeen istumaan lämpöön ja pehmentämään kolmen päivän hommasta kipeytyneitä jäseniäni. Ihanaa! Ulkosauna ja sadekeli ulkona, minä lämpimässä ♥
       Nyt onkin olo kuin halolla hakatulla.
       Taidan kömpiä sohvalle, otan vähän lakua, viltin ja hyvän leffan ♥
       Olen sen ansainnut ♥
Uimavalmis ranta ♥ Minun rantani - vaikka vain ajatuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti