23. helmikuuta 2018

Nuha meinaa nujertaa..

Terveisiä tukkoisesta elämästä!
    Tällä viikolla on ollut tunnelmat ja tunteet niin huonot ja kurjat, ettei ole tehnyt mieli edes blogia postata, vaikka aurinko ja pakkaskelit ovat luoneet puitteet ihan mahtaville maisemille!
     Täällä siis edelleen nuhainen ja tukkoinen olo, kuumetta ei edelleenkään ole, mutta muuten väsymys on vienyt kyllä tämän emännän veteläksi. Siihen kruunuksi sitten piiiitkästä aikaan todella rankat kuukautiset, niin olo on ollut aivan "mahtava".
      Nuha kestää pääsääntöisesti 9-12 päivään, mutta joskus jopa kaksi viikkoa. Tänään on 7. päivä tätä tukkoista ja sitkeän liman tautia, joten pitäisi olla voiton puolella... Huomenna olisi vielä Juniorin synttärit ja pitäisi jaksaa olla pystyasennossa koko päivän. Toivottavasti olo vielä pikkasen kohenee tästä huomiseksi.
Pakkaset ovat olleet koko viikon todella kovat. Öisin jopa -30 ollaan hivoteltu ja päivisinkin lähelle -20 jatkuvasti. Plussana sitten vielä aivan mahtavat aurinkoiset päivät ovat olleet ihania - ja sitten taas toisaalta todella masentavaa sairastaa tämmöisinä päivinä! Olisi voinut viettää pakkaspäivät pikkasen paremmin...
     Juoksut ovat jääneet (jostakin syystä) nyt tällä viikolla täysin ja varmasti vielä ensi viikollakin pitää ottaa aika rennosti. Sekin suututtaa taas, kun olin alkuvuodesta vielä aika hyvässä kunnossa ja juoksu kulki suhteellisen hyvin.
     Kevättä kohti kuitenkin ollaan menossa ja vaikka en ole kovin hyvä positiivisessa ajattelussa, mitä tulee näihin sairasteluihin, niin pitää ajatella nyt vähän pidemmäs. Miehenmurrikallekin olen äyskinyt koko viikon, kun olo on ollut niin kurja. Eilisiltana nenä vuoti sitten jo pelkästään itkustakin, kun meni fiilikset vähän yli sinne nurjalle puolelle...
Alkaa olla helmikuukin ohi ja ensimmäinen kunnon kevätkuukausi alkamassa ♥
      Maaliskuu.
      Voi kun tulisi lämmin kevät ja kuuma kesä ♥
      Miehenmurrikalla on maaliskuun alussa kaksi ja puoli viikkoa talvilomaa, joten jotain kivaakin on odotettavissa. Kunhan nyt tervehdyttäisiin siiheksi...
      Olen aloittanut pienen miehen villasukkiakin, ja laitan kuvia, kunhan saan parin valmiiksi. Ja sitten löysin ihanien tossujen mallin, mutta en tiedä tuleeko oman käden tuotos niin kauniiksi kuin mitä malli on. Katsotaan nyt!
       Noh.
       Parantelen täällä oloa ja omia tuntemuksia ja ihastelen aurinkoisia päiviä siinä samalla ♥
      Siis eikö ole ihan mahtavia maisemia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti