27. tammikuuta 2018

Tuokiokuvia tammikuusta

Eletään tammikuun loppua ja piha näyttää tältä...
     Oli harmaa, sumuinen ja märkä päivä eikä mieliala noussut ainakaan kelin puoleen. Muuten oli leppoisa ja toimeton lauantai, vaikka äiti vähän ihmeissään olikin, kun heräsin ensimmäisenä ja laitoin sekä uunin päälle että niille teen valmiiksi. Olen vain aamulla tottunut tekemään tietyt asiat tehokkaasti ja sitten rentoutumaan aamupalan ääreen.
      Olin vaihtanut niiden sänkyyn uudet lakanatkin sen pakkastuuletuksen jälkeen ja äitiä oli iltasella naurattanut kun aluslakana oli niin rypyssä että ei ollut pitkiin aikoihin niin ryppyisinä lakanaa nähnyt. Puolustus minulta oli siinä, ettei minulla ollut lakanan vetäjää ja kaksoilakanaa on kamalan vaikea silittää ilman, että sitä saisi taiteltua ensin vähän pienemmäksi. Hyvin oli kuitenkin nukuttanut - rypyistä huolimatta!
Tiet olivat sen verran liukkaat etten lähtenyt juoksulenkille iltasella vaan vetäsin treeninutut niskaan ja tein puolen tunnin kuntopiirin pihassa kahvakuulan kanssa. Ihan hiki tuli siinäkin ja kengät lumisohjoa täyteen kun juoksin pellon puolella, kun kaikki polut ja pihatiet olivat peilijäässä.
       Voi kun nyt tulisi sellaiset pakkaset, että pääsisi vielä kunnolla juoksemaan pikkupakkasessa ja mukavasti lumisella tiellä...
Ajattelin tänään, kun kuljeskelin pihamaalla ristiin rastiin, että pitäisiköhän sitä vaikka leikata marjapensaat jo nyt, kun kerran lumi on painunut mitättömiin pensaiden juuruksilta. Olisi ainakin yksi homma vähemmän keväältä...
     
KUNTOPIIRI 30min
20 x 64m  = 1280 m juoksua (lihastreenien välissä)
kyykkyjä 10kg painon kanssa
kyykkyjä + potkut
haarahyppyjä
käsitreeni 10kg painolla
punnerruksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti