28. tammikuuta 2018

Paluu alkukantaisten asioiden äärelle

Yöllä oli satanut pieni kerros nahkeaa lunta jäätikön päälle ja heti näytti piha taas enemmän tammikuulta ♥ iloinen emäntä nousi sängystä ja aloitti päivän hyvällä aamupalalla ja Jurassic Parkin loppuhuipennuksella, joka oli jäänyt katsomatta eilisillalta. Olen klassikkojen ystävä ja Jurassic Park on yksi niistä leffoista, joka ei vanhene katsomiskerroilla yhtään - eikä muuten edelleenkään häpeä erikoistehosteiden puoleen nykyleffoille. Pikemminkin näyttää paremmalta kuin nykyleffojen tehosteet!
       Kävin aamuisella kävelyllä ja tarkastin samalla vähän tienpintaa iltapäivän juoksua ajatellen ja hyvin kesti kenkä lumisella tiellä. Lumi oli muuttunut vähän karkeaksikin vielä niin entistä parempi pito oli kengän pohjaan.
        Naapurin nuoreen isäntään törmäsin poistulo matkalla ja mieltä lämmittää edelleen se, miten kyseinen nuori mies minuun suhtautuu, vaikka hiekkalaatikkoleikeistä ja kiinteästä yhdessäolosta on aikaa pian 20v. Semmoinenhan se on, kuin oma poika ♥ Hänen tyttöystävänsä ei vain ymmärrä meidän välistä pitkää historiaa ja tuntuu, että vähän vahtii minua aina silloin kun satutaan puheisiin. Minusta se on lähinnä huvittavaa, mutta ymmärrän toki, että parikymppisenä sitä ollaan vielä vähän epävarmoja omasta parisuhteestaan ihan toisella tavalla kun ei ihan vielä olla sujut itsensä kanssakaan. Muistan kyllä senkin ajan. Niin vanha en minäkään vielä ole!
Alkuillasta kävin juoksemassa ja huomasin kyllä että eilinen kuntopiiri painoi jaloissa ja oli vähän puhti pois leidistä muutenkin, mutta ihmeen hyvin juoksu kuitenkin sujui. Katsotaan sitten huomenna pääseekö emäntä ylös sängystä ilman apua...
     Tiet olivat ihanat verrattuna siihen kamalaan liukkauteen mikä eilen oli teillä! Tämä talvi on kyllä merkillinen, mutta onneksi luvattiin mukavaa pakkasviikkoa ensi viikoksi ♥
      Ruuan jälkeen oli minun tiskivuoroni. Onneksi tiskikone imaisi sisuksiinsa suurimman osan, mutta loput jäljelle jääneet tavarat tiskasin käsin. Olen tiskannut käsin tämän torpan tiskejä noin 10 vuotta ja siinä ajassa ehtii oikeasti tiskaamaan ihan tarpeeksi, vaikka tietyllä tapaa tiskaaminen on aika terapeuttistakin. Nytkin, kun edellisestä KUNNON tiskistä on aikaa, tuntui vaihteeksi ihan mukavalta pyöritellä tiskialtaassa lautasia ja kattilan kansia ja miettiä omiaan siinä samalla.
        Älyttömän terapeuttista ♥
        Liittyy varmaan siihen samaan juttuun kun kaikki ns. alkukantainen. Tiskaaminenhan on aika alkukantaista puuhaa. Eiköhän ne jo kivikaudella huljutellut kivilautasiaan jossain purossa... Tiskatessa sitä saa kosketuksin juuriinsa (heh, äidille ei ehkä uppoisi tuo perustelu...)
Iltalenkki ja ruoka kaatoivat minut loppuillaksi sohvalle. Vaali-iltaa seurasin, mutta kun tulos oli selvä ensi minuuteilta niin ei kamalasti jaksanut kiinnostaa enää se spekulointi, mitä suomalaismedia rakastaa... Pääasia on, että meidän maalla on taas uusivanha päämies ja keulahahmo. Eikä tartte enää koppeihin mennä numeroita raapustamaan. Huh.
      Huomenna alkaa taas minun ja Miehenmurrikan yhteinen viikko ja tämäniltaisen puhelun tiimoilta voisi alkaa jo nyt! Molemmin puolin oli teemasanana ikävä tänäkin iltana ♥ Tuli taas semmoinen hyvä mieli ja onnellinen olo koko miehestä! Miten samassa paketissa voi olla niin mukava ja rakas tyyppi, joka vielä tajuaa minua niin hyvin? Ihan kuin joku satuolento ja silti ihanan totta ♥
       Voi onnea ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
427. juoksupäivä (157 vkoa täynnä)
- 2642 km
- 7.2 km kylälenkki (41min)
- eilinen kuntopiiri painoi jaloissa, mutta ihan lopullista väsähtämistä ei oikeastaan tullut kuin Tappavassa Ylämäessä
- jalat ovat siinä suhteessa hyvässä kunnossa, ettei enää samanlaista kipuilua ole kuin joskus aikaisemmin. Lihakset toimivat kai sitten oikeammassa suunnassa
- hengitystä piti välillä vähän tasata, mutta ihmeellisen hyvin selvisin kaikesta uupumuksesta huolimatta
- ryhti kesti hyvin, vaikka petrattavaa riittääkin syvissä lihaksissa
- askellus oli tehokasta ja lyhyttä, toimii!
- -0, ihana talvinen mutta kuitenkin nollakeli juosta. Tiet olivat karhennetussa lumessa ja hyvä alusta juoksuun! Ihana laji ja ihana juoksu, vaikka uuvuksissa olinkin sen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti